بازدید امروز : 97
بازدید دیروز : 4
کل بازدید : 157588
کل یادداشتها ها : 268
آویگدور لیبرمن» در گفت وگو با یک نشریه آمریکایی، رژیم اشغالگر قدس را دوست و پشتیبان فلسطینیان نامید و از حمله اتمی ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد؛ دو ادعایی که حتی کم اطلاع ترین افراد را نیز به خنده وادار خواهد کرد.
به گزارش «تابناک»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، در مصاحبه ای با هفته نامه «نیوزویک»، رویکرد درست در حل و فصل اختلافات در خاورمیانه را «تبادل اراضی و سکنه آن» دانست که به موجب آن، دست کم نیمی از اعراب سرزمین های اشغالی دیگر متعلق به اراضی صهیونیست ها نخواهند بود. به باور وی، احزاب جناح راست و حزب کارگری اسراییل از این طرح حمایت خواهند کرد.
در همین راستا، وقتی مصاحبه کننده «نیوزویک» به یادآوری این نکته پرداخت که نزدیک به 90 درصد اعراب مخالف طرح او هستند، «لیبرمن» گفت: «20 درصد از این جمعیت در گروه اقلیت اعراب جای دارند و 80 درصد یهودی هستند که از این 80 درصد نیز 70 درصد موافق این طرح هستند».
او درباره ایران گفت: «دقیقا مانند دهه 1930 است. همه می دانستند مشکل اصلی آلمان است؛ اما چکسلواکی قربانی شد و حالا باید گفت که تحریم ها نمی تواند ایران را از دستیابی به توانمندی های هسته ای باز دارد.»
وزیر امور خارجه صهیونیست ها در ادامه افزود: «پس از آن که تهران به بمب هسته ای دست یابد نخستین قدم اشغال کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد بود. ایران تلاش می کند رژیم پادشاهی عربستان را نیز از قدرت کنار بگذارد.»
«لیبرمن» در پاسخ به این پرسش که اسراییل در کدام بخش این سناریو هست، گفت: «پس از آن نوبت ما خواهد بود؛ درست مانند زمان جنگ جهانی دوم ابتدا چکسلواکی و بعد لهستان، ولی سرانجام یهودیان بیشترین هزینه را دادند.»
او درباره مسأله صلح با فلسطینی ها ادعا کرد: «فلسطینی ها می دانند که ما دشمن آن ها نیستیم (!) و در پایان، تنها می توانند به اسراییل اعتماد کنند (!) در واقع تنش های خاورمیانه میان یهودیان و اعراب یا اسراییل و فلسطینی ها نیست بلکه میان جناح افراط گرا و میانه رو است. بزرگترین تهدید برای سلام فیاض و ابومازن اسراییل نیست بلکه حماس و جنبش جهاد اسلامی است.»
لیبرمن در واکنش به این مطلب که او یک اسراییلی تندرو خوانده می شود، گفت: «در آغاز ما در اقلیت بودیم، ولی امروز سومین حزب بزرگ در اسراییل به شمار می رویم.»
او در پایان افزود: «اگر فلسطینی ها از شورای امنیت بخواهند که کشور فلسطینی را بر پایه مرزهای 1967 به رسمیت بشناسد، همه توافقات به دست آمده به بن بست خواهد رسید.»